sunnuntai 14. elokuuta 2011

Häntä selän päällä

Ollaan tottisteltu joka päivä pennun ruoka-aikoina. Onneksi pentunen syö vielä 4 kertaa päivässä, joten ruuan yhteydessä on hyvä aina vähän leikkiä tottista :) Joka päivä on opeteltu imutusseuruuta, maahanmenoa ja odottamista. Maahanmeno oli alkuun tosi hankala mutta nyt menee jo aika helposti pienemmälläkin ohjauksella. Imutusseuruussa sen pitää olla tosi nälkäinen että "roikkuu" kunnolla ruuan perässä. Ale kuvasi eilen meidän seuruun niin voisin pitää kättä vielä ihan vähän taaempana!! Käännökset ja peräpäänkäyttö sujuu Pepellä hyvin ;)
Pepe osaa jo odottaa sivulla kontaktissa ainakin 5-10 sekunttia kun odottaa namia. Osaa myös jäädä istumaan kun poistun sen eteen, annan namin ja tulen taas takaisin sen sivulle.
Seuraava juttu mitä alamme työstää ulkona on luoksetulo, siis ihan se arkinen luoksari, oman nimen kuuntelu. Nameja vaan taskut täyteen ja itse toimin namiautomaattina!!

Ollaan käyty kiertämässä kortteleita keskustassa ja nähty koiria, paljon pyöriä, ihmisjoukkoja, autoja, pöriseviä mopoja, lintuja... Ja kaikki ohitetaan nykyään häntä pystyssä reippaana. Ihmisiä Pepe rrrakastaa ja kaikkien naamat pitäisi päästä nuolemaan. Koiria Pepe vähän aristaa aluksi mutta loppujenlopuksi se tahtoisi leikkimään jokaisen kanssa :) Ihana pentu <3

Kova Pepe on välillä käyttämään ääntään ja reagoi helposti äänellään kaikkeen. Lisäksi se uhittelee välillä mulle ja näyttää tosi vihaiselta (uskottava) mutta kun hieman ääntäni korotan, sen häntä alkaa heilua ja kieli lipoa :)

Ei kommentteja: