keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Moro Nääs!

Tuisku on ottanut aika rennosti näin kesälomalla. Turkki täytyy leikata uudestaan kun se on kasvanut aika kovaan tahtiin. Ei enään kuivukkaan hetkessä kun neiti on puljannut vedessä, vaan vesi jää ikävästi muhimaan turkin pohjalle.. Hotspottia emme siis toivo joten veeran ajelukone saa taas töitä Tampereella.
Tuisku on opetellut pellehyppyjä ja osaa hyppiä pää edellä laiturilta suoraan pohjaan ja siis sukeltelee. Pitää vaan huolehtia ettei korvat tulehdu.. Pellehyppyjen maailmanmestari.

Tampere kutsuu neljän yön päästä ja voidaan viimein toteuttaa vuotuinen, tai siis pikkuhiljaa vuotuiseksi muodostuva mökkireissu ylöjärvelle "harrastekavereiden" kanssa ;) Eli siis team LäTTy, mansen taitavimmat koirankouluttajat nääs ja kovimmat koiraurheilijat/koiran kusettajat jne..

Ensi viikko onkin sitten henkistä valmistautumista pennen tuloon. Ja viimeiset laatu-ajat Tuiskulle. Eli siis uintia, uintia, uintia ja uintia, ja tietty pellehyppyjä :)
Tampereelta kotiudun penne kainalossa lauantaina. Kävästään matkanvarrella Tampereella veljen luona näyttäytymässä ja samalla näen saksanpaimennin Peten. Hurjan Sotakoiran.
Siitä alkaakin mulla viikon kestävä mammaloma, jonka jälkeen alkaa koulu 15.8.

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Onnellista odotusaikaa ;)