lauantai 2. heinäkuuta 2011

Elon merkkejä

Tuiskulla on kesätukka:
Reenailtu ollaan (olen siis reenaillut itseäni tuiskua apuvälineenä käyttäen) koiran motskarin parantaminen tokossa/tottiksessa: koiran omatoiminen vireen nostatus :) Tuisku nostaa vireensä haukuttamalla nollasta sataan jo aikas nopeesti (tosin se edelleen "lataa" muutaman sekunnin, eli siis haukkuu äänettä) ja osaan itsekkin passivoitua ja sitten taas aktivoitua oikeaan aikaan! Taisteluleikit sujuu paremmin kuin koskaan. Tennispallo on vaihtunut narupalloon (Tuisku kun niin rakastaa pallon heittelyä, päätin että paras palkka on yhdistää pallo ja repimisleikit.)

Saatiin eilen tietää että avomieheni pääsee Afganistaniin rauhanturvatehtäviin. Koulutus alkaa 1.8 ja lähtö töihin on syyskuussa. Homma kestää 6kk :( Harmittaa, koska intti on kestänyt hällä jo vuoden ja nyt vielä 7kk päälle.. Mutta ainakin saadaan uusi auto kun on rahaakin joskus syksyllä :) Viestitreenit aloitetaas siis kevät-talvella/keväällä 2012.

Veljeni on ollut nyt 6kk intissä sotakoiraohjaajana. Hällä on siellä saksanpaimenkoira "Pete", jonka kanssa treenataan suojelua, jälkeä, tottista ja etsintää :) Olen hänestä niin ylpeä ja olen aika varma että syyskuussa kun intti loppuu, voi olla heilläkin perheenlisäystä tiedossa ;) Vaikuttaa meinaan siltä että hän on hurahtamassa enemmän ja enemmän koiraurheiluun ja on tuleva "henkeen ja vereen - varjeluharrastaja". Tosin hänen rotumieltymyksensä on aivan väärä!! Belgi sen olla pitää :)

Ei kommentteja: