keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Tuisku tekee

Eilen tokoiltiin kentällä auringon paisteessa ja mentiin läpi kaikkia kivoja liikkeitä. Palkkasin pitkästä aikaa vetoleikillä. Tuisku tykkäs. Musta on hyvä pitää ohjaajan osaamista yllä vaikkei treenaakkaan tavoitteellisesti. Onhan se hyvä että jotkut asiat tulee selkäytimestä jos se pentu joskus tulee. Huomasin tossa muutaman kk:n "treenitauon" jälkeen että monikin asia ruostuu kun sitä ei tee, esim leikkiminen ja palkkaaminen, lähinnä sen oikea aikaisuus.

Tänään taas pidettiin vähän kivaa, tihkusateesta me ei välitetty.
Tein jäljen nurmialustalle. Oli pieni sivutuuli ajettaessa.

-Jälki n. 100 askelta.
-Puolessa välissä vähän 90astetta loivempi kulma.
-Lopussa purkki jossa superherkkua.
-Vanheni n. 45min.
-Jäljellä joka 10:s askel oli nami. Eli yht 9 namia. Laskin että niistä Tuisku löysi 5/9. Vauhti oli hirmuinen :)
-Purkki löytyi hienosti.

Jäljen vanhetessa suunnattiin pk kentälle kuluttamaan aikaa. Tottisteltiin seuruukaaviota ja tehtiin jääviä pallopalkalla. Sit TOKO AVO luoksaria pilkottiin osiin. Otin myös piiiiiiitkästä aikaa 1min paikkamakuun piilossa. Matka piilolle 20m. Muutaman kerran vilkas tielle jossa meni lenkkeilijöitä. Muuten pysy paikallaan (piilossa oli kurkistusaukko, en omaa röntgenkatsetta). ;-)
Sit 2min paikallaistuminen, välimatka piiloon sama. Kerran nopeesti vilkas sivulle jossa meni pyöräilijä mutta muuten tikkuna tuijotti piilolle, silti rauhallisena. Ei liikauttanut anturaakaan koko paikallaolon aikana!!

Ajankuluksi päätin vielä kokeilla pitkästä aikaa ulkona AVO kaukoja. Meni 5m matkalta tosi kivasti. Sitten päätin kokeilla (nyt kun koiran saa "pilata" :D) VOI/EVL kaukoja 15m päästä, kun ollaan niitä sisällä treenattu jonkun verran. Laitoin merkin Tuiskun takakintun kantapään kohdalle ja heitin pallon takapalkaksi.. Eka vaihto oli ma-is. Ekasta käskystä meni lonkka-asentoon. Tokalla toimi. Seuraava is-se. Tosi siisti! Sitten se-ma, ei stepannut, mutta tuli ehkä 1cm eteenpäin toisella takajalalla. Sitten ma-se ilman käsimerkkiä, toimi, siitä suoraa taas se-ma ja peruutti vähän :o siitä taas ma-se, ja se-is, jolloin peruutti. En vapauttanut vielä vaan menin katsomaan merkkiviivaa, Tuisku oli mennyt TAAKSEPÄIN jotain 2cm :o WTF!?!?! Saakeli nytkö se ton oppi :D

Tässä vielä jäljestys kuva viime juhannukselta


Ja sitten pari pentukuvaa n. 4:n vuoden takaa

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

ihana teho-kuva!

sohvi kirjoitti...

Kiitos :) Ajattelin että se sopii Tuiskulle parhaiten! Mutta juoda en antanut :D

Anni kirjoitti...

Kiva lukee näitä treenijuttuja! Ja ihanaa kun tulee kesä ja pääsee jäljestään<3 Mennään sit yhessä ku tuutte tänne! Ja meki voitais käydä Porvoossa kesällä:)

sohvi kirjoitti...

KESÄ<3 Meidän kyl pitää pitää koko lätty porukalla "lätty miitti!" Siit aikasemmasta on jo liian kauan aikaa.

Jäljestys on kivaa :) Odotetaa vaan että tulis kunnon rankkasade tännekkin ni pyyhkis pölyt ja homeet poies..