lauantai 14. heinäkuuta 2012

Tokoo jeij!

Me ollaan menossa pariin möllitokoon ja mahdollisimman moneen mätsäriin tässä lähitulevaisuudessa nyt jos ja kun mulla on muutama vapaapäivä töistä. Onneks mätsäreitä riittää täällä pk-seudulla! Tarkotus olis pyörähtää kehässä vieraan hiplailtavana ja juoksennella vieraiden koirien ja ihmisten joukussa. Ja sit tietty tokoilla ja leikkiä et ollaan tokokokeessa.
Möllitokoja on säälittävän vähän, tai sitten en vaan osaa etsiä oikeista paikoista? Koirat.com ja lemmikkipalstat katottu läpi moneen kertaan.. :/

Oon nyt väsyttänyt pepeä kunnon lenkillä ja puunkierroilla ennen reenejä ja se on saanut ton nulikan keskittymään muhun eikä ympäristöön eikä siis karkaile enään. Me ei voida vielä tehdä sitä että mennään suoraa autosta kentälle. Täytyy hengailla ja katsella ja tutkailla eka, muuten Perde tekee sen omatoimisesti kesken reenin ;-)

Mulla on nyt muutama koe katottuna meille. Niissä ei ole vielä ees ilm.aika alkanut koska tartten sulatteluaikaa. Oon edelleenkin kahden vaiheilla että haettaisko me sitä TK1 koularia vaiko eikö... Päätin että sen näkee sitten ekojen möllien ja ekan virallisen kokeen jälkeen. Oon aina hyvin (liian) nopee tekeen päätöksiä ja mieli muuttuu päivässä 10kertaa joten enpä sano vielä mitään ;)

Noutoo tehtiin taasen eilen ja ai että oli hieno. Eka iskunouto ja siihen perään koko jutska eteenistumiseen asti kokonaisena. Odottaa hienosti kapulan heiton jälkeen vaikka tahallani viivyttelenkin siinä aika pitkään. Räjähtävä lähtö ja nopee nosto. Joskus saattaa korkeessa vireessä päästää äänen lähdössä mutta ei eilen. Pieni pyöräytys takastulomatkalla mutta pitoo pitäis reenata. Muuten tiukka ote kyllä :) Tiivis etentulo muttei törmännyt. VAU! Karmiva noutoliike on saatu nyt tosi hyvälle mallille!

Kaikki AVO liikkeet valmiita paitsi hyppy. Sitä ei olla avomaisesti vielä tehty.

5 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ääni TK1 puolesta! Saa koekokemusta ilman vaikeita liikkeitä. :)

Sohvi kirjoitti...

Mutta toisaalta möllitokot ei oo niin oksettavanpelottavia :) Miten musta onkin tullu tämmönen pelkääjä!

Minna kirjoitti...

Mutta siinä sitä just tulis treenattua, lyhyitä koesuorituksia itselle ja koiralle. :) Möllit on tosiaan ihan eri juttu, edes minä en niitä jännitä. :P Virallisia vaan, kun niitä sen 3 saa käydä alokkaassa!

Sohvi kirjoitti...

Totta! Mutta kyllä ne möllitkin jännittää, niistä on hyvä alottaa. Mä leikin että ne on virallisia :D Ainakaan ei niin paljoo haittaa jännitysmokat kun tulokset ei mee koiranettiin! Saispa nyt vaan hyvän mölliputken alle mutkun ei niitä oikein oo :/

Minna kirjoitti...

Nyt sie kyllä kehität ittelles ihan turhaan painetta. Elä mieti epäonnistumisia vaan niitä onnistumisia!