torstai 5. heinäkuuta 2012

Oon rakastunu!

Ainoo mitä ollaan nyt tehty ni lenkkeilty ja kierretty puita :) Ja kivaa on!
Mietin, että haettais ehkä tk1 vaikkei se olekkaan ollut suunnitelmissa. + möllejä! Jotenkin mun kisajännitys on tän 2vuoden tauon jälkeen ihan hullu. Pelkästään koekalentereiden selailu saa perhosia mahaan! :o

Oon rakastunu Perdeen! Perdis on kesämies ja rakastaa uimista. Oltiin mökillä juhannus ja siellä oli porukoiden Hugo kultsu. Pojat tuli hyvin juttuun edelleen vaikka viime näkemisestä on monta kuukautta. Pepe selätti Hugon ja istui sen päälle. Hugo 18kg ei mahtanut mitään Perde 34kg:lle ;)
Muiden nukkuessa krapulaa pois tehtiin pienet tottikset lauantai aamuna. Voin sanoo että Perden nouto on ihan super jo! Otettiin sit ekaa kertaa isojen poikien kapulalla kun tähän mennessä ollaan tehty vaan pienellä ja vau! Maahanmeno on nopeempi ja seisominen ei enää valu ja pysähdys on täpäkkä!
Perde oli mökkireissun jälkeen niin naatti että nukkui kaksi päivää putkeen! Hullua! Se sai juosta frisbeen ja pallon perässä kolme päivää niin ei ihme..

Kesän viettoa jatketaan ja RM-tokoon valmistaudutaan hissukseen. Oon töissä 6päivää viikossa ja suurin osa päivistä on semmosia 12h+matkat eli en kovin paljoa jaksa treenailla. Alo-Avo liikkeet on valmiita, enää keskitytään siihen äiti-poika suhteeseen ja siihen että tosiaan juttu luistaa häiriössä. Tosin Perde on parhaimmillaan sillon mitä enemmän on häiriöö. Sitä paremmin se keskittyy. Mutta sitten taas kun on pari koiraa ja ihmistä niin se alkaa häslätä ja esittää. Täytyy siis ilmoittaa se mahdollisimman isoihin kokeisiin :)

p.s. Meillä on näyttely 22.9 :)

Ei kommentteja: