tiistai 5. lokakuuta 2010

Toissa maanantain liidot, Veera:

27pv syyskuuta Tupsu oli tuuraamassa Rekkua ryhmän treeneissä, taso on 1-3lk.
Tehtiin kahta radanpätkää joita hyvistä yrityksistä huolimatta en saanut piirrettyä...mutta koitetaan pärjätä ilman.
Vuoroa odotellessa tehtiin keinua, namialusta sekä ylös- että alasmenoilla. Tämäkin toimi mutta tuun vaatiin jatkossa maahanmenon, saa ihmetellä miks nyt tehtiin samanlailla kun puomilla...järjen käyttö sallittua??
Eka rata sisälsi mm. jaakotuksen, jo etukäteen tuhoontuomitun takaaleikkauksen+putkeen irtoamisen ja vääränpään putken. Ennakkoluuloista huolimatta edellämainituista vaan takaaleikkaus+putken haku levis täysin, jaakotus tehtiin huolella palasiin pilkottuna (kannattiko helpottaa minimiin? KYLLÄ) eikä Tupu edes vilkassut väärään putkeen:) Kokonaisuudessa rata oli silti ihan kauhea, kumpikaan ei keskittynyt yhtään mutta molemmilla oli kyllä kivaa ei siinä mitään:D uusinalla sitten itse kukin vähän rauhottui ja keräsi itsensä, oli varmasti paljon parempi:) takaaleikkausjuttu vaihtu lennossa valssiksi mutta toimi paremmin(?).

Toinen rata oli samanlaista putki-hyppy keiputusta takaakiertoineen ja sylkkäreineen. Sylkkäri tehtiin hidastettuna namilla. Viimenen hyppy 90asteen kulmassa putken suulta. Heitin tupun putkeen ja juoksin edelle niinkun aina Rekun palkkaan, ois taas kantsinut miettiä mitä koiraa ohjaa... ei ollut alottelevalle maxille ihan yhtä helppoa hakea hyppyä ja ohi tuli:)) Toisella kerralla opittiin (=meitsi oppi) virheistämme ja tehtiin -tyylikäs tai ei- nolla, koko rata tuntu sujuvalta ja helpolta, kivaaaa:-))

Ei kommentteja: