maanantai 18. lokakuuta 2010

Söpö Tussssss

Tässä Veeran laittamaa juttua Tuss..iskun aksoista. On ne niin ihkuja :) -->

"lauantaina 9pv tehtiin niihamassa pienet mutta tehokkaat reenit;) lähinnä keinua, joka meni sairaaan hyvin. Jännittäminen ja punttien tutina on nyt menneen talven lumia (tai menneen kesän hikeä?) eikä niistä oo enään tietookaan!:) Lisäks kahdella hypyllä sylkkäreitä. Pilkottiin palasiksi ja vaikeutettiin pikkuhiljaa. Kivasti kyllä mutta tuiskun ilme oli vähän tylsä:( Ei tupsu tykkää tommosesta pikku hinkkaamisesta, se tahtoo vauhtia ja vaarallisia tilanteita:)
Maanantaina olin kouluttamassa tallilla, jota ennen tehtiin tuiskun kanssa pientä ratapätkää ja lisäks neiti sai toimia demokoirana ryhmälle:) Melko vaikeita putkeen menoja, haki hienosti (myös takaaleikkaukset!) ja keinu radalla, no problems:) Ja se sylkkärin hinkutus lauantaina kannatti, toimi nyt kivasti!!

Torstaina sitten oltiin Alessan kouluttamassa ryhmässä treenaamassa. Video radoista+vinokeppitreenistä:))
Eka (helppo) rata puhdas, toisella (joka ei oo videolla) en saanut ekan putken jälkeistä hyppyä toimimaan kirveelläkään...eikä oo ekallakaan radalla mitenkään sulava, huoh:D
Keppejä tehtiin pitkästä aikaa, oikeestaan ekaa kertaa vähän vinoista kulmista. Kerran alotti tokasta välistä josta takasin eikä sen jälkeen kertaakaan!! autoin kyllä paljon.
Toka (myöskin helppo) rata kaks kertaa peräkkäin nollana. Ja myös se kuuluisa (v'tun...) sylkkäri!!!:D
Treenin jälkeen oli huikee fiilis, jota video sitten tapansa mukaan vähän latisti:D Eka kerta kun näin itse videolta, hypyiltä pieni järkytys: en yhtään kunnioita tupsun hyppyä ja vedän välillä kädet alas ihan järjettömissä kohdissa:o (esim tokalla radalla putken jälkeinen takaakierto, A P U A). kiinnitä huomiota vastedes!"


http://www.youtube.com/watch?v=uaa8JwTTNJw

..Veera...en voinu kun nauraa tolle videolle, se on niin söpö :D:D ihana!!

3 kommenttia:

veera kirjoitti...

DISSAATSÄ MEITÄ...eiks oo osuva musiikki=)

Minna kirjoitti...

:DDD Toi musiikki! ps. tosi kummallinen ja liukas pohja tuolla?

sohvi kirjoitti...

ei oo liukas, kuva varmaan vääristää!