maanantai 18. helmikuuta 2013

Lisää puita

Mä tajusin tossa yks päivä juutuubista videoita kattellessani että mehän ei olla treenattu poispäinkäännöksiä ollenkaan. Menin reippaana kokeilemaan ja eihän se tajunnut tulla millään mun ja puun väliin vaan lähti toiselta puolelta kiertämään.
Menin heti pyytämään meidän virtuaalipersonaltreineriltä apua. Veera neuvoi että palkkaa ensin suunnasta. No johan toimi! Pari palkkausta pelkästä suunnasta ja se tuli mun ja puun väliin ja vieläpä kiersi sen.
Harjoiteltiin molemmat suunnat ja parin päivän päästä tehtiin samaa uudelleen. Otettiin sitten treeni videolle ja eihän se ihan sellaista ollutkaan mitä kuvittelin (ensinnäkin mä näytän ohjaavan ihan hassusti) mutta ainakin se menee sinne minne pitääkin :) Poikkareita noi ei kaikki ole mutta voittoja olivat se että pysyin koiran perässä enkä sählännyt. Huomasin videoilta että mun kyynerpäät on ihan liimattuna kylkiin ja ohjaan pelkällä kropalla enkä juurikaan käsillä. Tänään yritin vapauttaa käteni muttei oikein onnannut. Vaikka tommosessa pienessä tilassa ilman mitään kummosempia irtoomisia niin ei kai tarttekkaan hirveästi käsillä sohia...?? Ihanaa kun mä en vielä tiedä lajista juur mitään :D Jännää nähdä mitä osaan kun tullaan Tampereen reissulta kotio :)

1

2

3

1 kommentti:

Tiia kirjoitti...

Hei dude, päivityksiääääääääää :)