torstai 3. tammikuuta 2013

Mikäs se on lomaillessa..

Ja loma senkun jatkuu... Maanantaina alkaa 5kk:n to-jakso jonka jälkeen mikään ei enää pidättele meitä täällä porvoossa :)
Mutta mitäpäs muutakaan me oltais tehty kahden viikon lomalla kun lenkkeilty lenkkeilty ja lenkkeilty ja treenattu.

Ruutu onnaa jo tosi hienosti. Ääntä tulee lähes aina mutta en jaksa välittää. Ollaan tehty ruutua nyt aika paljon niin että koira lähtee kaukaa mutta minä olen ruudun lähellä palkkaamassa. Sujuu hienosti näin. Sivulta ei oikein vielä osaa mennä ruutuun suoraa vaan kaartaa banaanina jostain syystä.. Pitää pidentää matkaa hiljalleen näin sivulta kun otetaan.
Ihanan taitavasti se hahmottaa ruudun jo nyt ja osaa katseellaan hakea sen kun kuiskaan sille "rrr" :)
Tänään itseasiassa tehtiin merkkiä. Merkiltä ruutuun kun on juostu niin harjoteltiin merkille menoa. Oli ihan pakko :) Se huusi mutta hienosti teki!

Tunnari on hyvällä mallilla, pito ja nostotreenit vaan kaipaa sitä tasaista ylläpitoa, muuten Pepe unohtaa että miten se nyt oikein meni.
En ole vielä lisäillyt hirveästi vieraita joukkoon, erikseen vaan omalla treenannut etsimistä. Aletaan nyt tekemää niin, että hajustan omaa ihan vähän ja piilotan ja laitan vieraiden viereen.

Kauhukakejen treenaamista olen lykännyt jo tosi kauan. Niiden työstäminen pitäisi aloittaa nytnytnyt!!

Hoksottimet pojalla pelaa sikahienosti! Oikeestaan oli asia mikä hyvänsä.
Nuo kolme liikettä (tunnari, ruutu, kaket) kun saa kuntoon niin kokeeseen vaan. Tosin mua inhottaa treenata kakeja ton äkäpussin kanssa joten menee varmaan aika kauan vielä ennenkun ne on valmiit ;)

Vitsit että mun tekee mieli päästä aksaamaan!! Seuraavaa Tampereenreissua odotellessa..

Ei kommentteja: