lauantai 7. tammikuuta 2012

Videoita

Tänään Pepperooni oppi noutamaan :) Kapula oli aluksi kovin vastenmielinen mutta sain sen ällötyksen onneksi äkkiä pois! Pitämistä ja eteen istumista täytyy treenata mutta muuten on hyvä.

Muutama video meidän pika-tottis treeneistä ollos hyvä! Pomppuloikka seuraaminen on hionnassa ja pepunkäyttö ei ole hyvää mutta opetan sen sille seuraavaksi :-) Lisäksi se poikittaa mutta sekin korjaantuu mä lupaan!
Vähän tylsäähän tommosta pelkkää seuraamista on kattella neljän videon verran mutku se on ollu meillä nyt työn alla niin pitäähän sitä todisteet blogiin laittaa!!
Alkuun seuraaminen oli löysää ja väljää kun siirryttiin pari viikkoa sitten namipalkasta lelupalkkaan. Sain seuraamisen ihanan topakaksi palkkaussuunnalla, eli aloin palkata ylöspäin. No nyt se sitten pomppii aika paljon joten voisin ostaa treeniliivin (vihdoin) ja laittaa patukan taskuun piiloon ;) Palkka voisi jatkossa tulla vuoroin edestä ja seläntakaa taskun uumenista. Paikka sillä on vallan hyvä, siihen olen jopa tyytyväinen!

Video1

Video2

Video3

Video4

Loppuun pojat sai leikkiä keskenään:

Video5

1 kommentti:

Anni kirjoitti...

Kolmannessa videossa on hyvä pätkä! :) Vitsit Pepe on kyllä iso, varmaan tuntuu seuraamisessaki erilaiselta kun Tuiskun kanssa.