sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Mallioppilas

Eilen aamulla lähdettiin hakuilemaan pitkästä aikaa. Kun oli Pepen vuoro, se veti liina suorana metsään ja pusutteli alkuun kaikki ihmiset (huom! vieraatkin!). Ekassa lähetyksessä oli lähtevinään perään mutta bongaskin keskilinjalta jotain roinaa... Uus lähetys ja johan lähti ohjuksena. Sit haamu ja bongas vierestä merkkinauhan. Tokalla lähetyksellä lähti ukolle. Sit vikat lähetykset menikin ok! Ens kerralla keskitytään siihen että siellä mettässä tehdään töitä ;)

Arki-iltaisin, kun pääsen töistä, on aina niin pimeää ja myöhä ettei muuta jaksakkaan kun lähteä lenkille ja tokoilut tehdään sisällä yleensä aamuisin ja iltaisin. Meillä on ollut viikon ajan treenissä sivulletulo. Noin viikon ollaan sitä treenattu ilman käsiapua. Eli niin että käsi on paikallaan mutta silti nami on kädessä.
Eilen Christan semmassa otettiin sivulletuloa. Christa neuvoi jättämään namin mahd pian pois joten nyt yritän jatkossa kusettaa Pepen sivulle vaikkei kädessä namia olisikaan. Se kuitenkin osaa tulle sivulle super hyvin kun siinä on nami, mutta heti kun se huomaa ettei siinä namia olekkaan, se lopettaa kesken... Viisas pentu perkele.
Toisessa setissä otettiin noutoa. Kapulan nosto oli työn alla kun ainoastaan ihana vinkulelu kiinnosti mutta saatiin kuitenkin pentunen nostamaan kapulakin :) Kolmen viikon päästä christan koulutuksessa meidän täytyy osata sivulletulo ILMAN namia!

3 kommenttia:

veera kirjoitti...

no hyvä että se namin poist jättäminen enqvistin suusta kuultuna uskottiin ;)

haluun jo hakutreeneihin! KOSKA

sohvi kirjoitti...

no ei se perkele tolla toimi! mulla meni ny jo hermot :D se ei tee vittu mitää jos ei oo namia kädessä!!!!!!!!!!

veera kirjoitti...

se yrittää olla viksumpi ku mamma:)