perjantai 3. syyskuuta 2010

Super Tuisku

Tänään ollaan treenattu moneen otteeseen kaukoja. Vitsit, n. 20 toiston jälkeen ma-se-ma vaihdot sujui!! Samaten is-se-is vaihto. Otettiin myös kertauksen vuoksi ma-is-ma mutta sen tups osaakin täydellisesti.

Luoksarin stoppia (seisominen) otettiin eilen ihan vaan niin että kutsuin luo 20m päästä ja pallon heitolla seis. Tätä myös tänään enkä ottanut kun kaksi kertaa kun pysähtyi niin hyvin. Kumpa kokeessakin.. Maahanmeno-stoppia ei olla otettu kun treenaan sen namilla sitten myöhemmin.
Eilen myös jäävää seisomista. Huoh! Steppaa ja hyppii ja kun otin idarimaisesti että kiersin sivulle niin jos en sanonut "odota" niin se steppas ja liikutti etusia..joo mitäköhän keksin tän kanssa..

Tänään aloitettiin ohjatun alkeet ja hyvin lähti menemään. Suunnat opetan ensin, eikä tuossa kyllä kauaa mene oppia kun koira on niin pätevä :)

Merkki menee jo 10m päästä mutta silti teen ppaaaaaljon näyttöä ja vahvistelen paikkaa. Tänään otin kerran pysäytyksen merkille ja meni sikahyvin.

Tästä jatkamme ahkerasti treenaillen ja ajatuksessa ne kevään evl kokeet ;) Ja minä painan kaaliini että treenaan paikalla istumista ja makuuta häirittynä vähintään 3-4 kertaa viikossa. Mieluiten joka päivä. Tänäänkään ei tehty niitä vaikka piti..:/ Hyihyi

Ei kommentteja: