perjantai 17. syyskuuta 2010

Jee me aksattiin, Veera:

70910
Päivän juttu oli alastulot. Alkuun alastuloa erikseen josta sitten siirryttiin koko puomiin. Välillä alusta+nakki, välillä pelkkä alusta ja kosketuksesta nakki ja välillä jopa ilman alustaa ja kosketuksesta nakki. SAIRAAAAN HYVIN:) tää tuntuu nyt onnistuvan ja selkeytyvän tosi hyvin! Sen kunniaks tehtiin A:ta ekaa kertaa ikinä. Ollaan lykkätty sen takia kun neiti hieman kaahaa pk-Aata enkä mielelläni haluais samanlaista agiradalle:D alusta+nakki sekä ylös menolla _että_ alasmenolla ja lisäks vielä pysäytin harjalla namilla että se ehti huomaamaan alustan alhaalla eikä loikkaa harjalta. Hienosti tääkin, eikä pudottanu pyllyä alastulolla:))
Ja samaa huippu-kontaktit-linjaa jatkettiin keinulla joka tais olla päivän hienoin kontakti! Alkuun taas jännitti sairaaaasti ja jos kehuin liian aikasin niin hyppäs poies:o mutta alusta+nakki oottamassa maassa alastulon jälkeen, toimii!!! ihan sika hienosti:)

Hallissa oli valmiina pari hyppysuoraa joten suunnitelmasta poiketen vähän eteenmenoja. Palkkasin palloo heittämällä, ja kyä lähti:D eivaan, onhan käsky tuttu tottiksesta mutta hienot loppusuorat tulee oleen!!:)

Ja mun mielestä päivän paras juttu (kaiken ton muun lisäks...) oli se että Tuisku oikeesti HAKI esteitä, kun heitin palloo kauas niin takasin tullessaan juoksi putkia ja hyppyjä, ennen ei oo tehny mitään luvatta:) ja oli kiva päästä palkkaan niistä! eikä tarvinnut kun vähän kysyä että 'mennäänkö' niin neiti oli jo puolessa välissä puomia tai putkee:) huippuhienoo että löytää niitä esteitä sieltä kentältä! on se melkone äijjjjjä

Ei kommentteja: