keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kulkuseni kilahtaa kil kil

Se on ny JOULUKUU!! Paljon on lunta ja pakkasta ja meirän Perttu on ihan intona lumesta ja KAIKESTA!

Me ollaan tehty nyt tän lumien tulon jälkeen vaan sisähommia. Eli kakeja ja jäävää istumista (peruuttamalla, mitä nyt eteisen mitalla voi tehdä). Tolla peruuttamisella sen jäävänistumisen saa tosi napakaksi ja ajatus on PYLLYTAAKSE.
Kaket menee jo reilu 15m matkalta hyvin enkä käytä enää takapalkkaa koska Pepe lähti menemään vinoon sen takia. Eli käyn palkkaamassa namilla. Tekniikka on hyvä. Kuumenee vähän liikaa vielä seisomaannousuissa mutta luotan siihen että tuhannet toistot tuo varmuutta tähän juttuun ja sitä kautta myös rauhoittaa kaket. Me ollaan kuitenkin niin vähän tehty seisomisia ettei ole vielä ihan päivänselvä liike.
Pepe ei enää peruutakkaan ihan niin usein kun oon nyt jättänyt sitä peruuttamista vähemmälle.

Ruututreenit aloitettiin viikonloppuna ja ollaan nyt saatu aikaan kaksi kokonaista ruututreeniä. Tarkoitus oli opettaa ruutu ihan vaan näyttämällä mutta voipi olla että teen sen sittenkin läpsyllä. Pepe osas kyllä jo ekoissa reeneissä hakea ruutuun kaukaakin, mutta se selvä paikka siellä ei hahmottunut vaan se pyöri ruudussa ja joka välissä piti näyttää uudelleen. Mutta jos tehtäis kosketusalustalla niin ei tarttis joka välissä näyttää... Mietintään..

Tunnari alkaa oleen kans siinä pisteessä että vois alkaa heitteleen vieraita joukkoon.
Metalli ällötti eka vähän mutta sit sekin tuotiin laukalla ja pito ihan sikahyvä :)

Pepen selkäkarvat on muuten suoristuneet melkein kokonaan. Niskasta ja pyllynpäältä on vielä vähän pystyssä mutta kun katsoo tänkesäsiä kuvia niin melko erinäkönen on. Alkaa näyttää jo ihan hitusen belggarilta :)

Tässäpä kuva kesältä. On se melkosesti muuttunut kun nyt on jo melkein kokonaan suora.Ei kommentteja: