tiistai 8. toukokuuta 2012

Valoa kohti?

Mietiskelin tossa justiinsa että ollaan oltu pari viikkoa treenaamatta. Jotain pientä ilman mitään suunnitelmantynkää toki tehdään aina mutta ei mitään oikeeta treeniä. JA PASKAT!! Vilkasin treenipäivistä niin kokonaiset 4,3 päivää ollaan oltu treenitauolla. Se aika tuntuu vaan niin pitkältä ;)

Eilen lenkillä tein taas kaikkea ilman suunnitelmaa ja mitään järjen häivää.. Olihan meillä pallo mukana! Se oli hiljaa, pysyi lapasessa vaikka oli pieni ihmishäiriö tiellä ja kentän laidassa. Se mateli mutta se sallittakoon, olihan se juossut pallon perässä auringon paahteessa jo varttitunnin ennenkuin mitään tehtiin. Noh mutta mistä mä sit keksin ongelman kun ei tällä kertaa noi vanhat tulleet esille?!! Onneksi meillä on aina toi poikittaminen seuraamisessa yks ihanan kamala ongelma :) Se alkoi ärsyttää. Lisäks maahanmenon (jäävä) hitaus. Vaikkei sitä edes tehty. Kyllä mulla duunia ton ääntelijän kanssa on seuraavat 10vuotta ainakin joten nou hätä! :)
20 viikkoa ja risat niin voi olla että meillä on ihka eka tokokoe. Sinne ainakin tähdätään! :)

Haut korkattiin lauantaina (jos ei leiriä lasketa). Hallintaongelmaa jos ei mainita niin Pepe oli superhakukoira! Ukot löytyi ja rupes taas jopa haukkumaan vaikka oli ihan suorapalkka kun löysi ukon!
Talvella sillä oli ongelma että se löysi ukon ja meni sitten tutkimaan siitä ympäristöä ja nakit ei kiinnostaneet ollenkaan. Nyt oon onnistunut karsimaan sen kokonaan pois (maalimiehien kädet vaan vähän säälittää) niin että olen juossut ukolle täysiä ja mennyt itse siihen sorkkimaan koiraa ja maalimiehen käsiä ja Pepelle tulee kuulemma nykyään kamala kiire syödä kun se kuulee että juoksen ukolle :) JES! Onneksi se on maailman ahnein koira!

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Mikäs tää tämmönen päivityskatko oikein on? ;)