keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Eka jälki!!!!

Olen kamalan huono äiti, myönnän! Poikani ajoi (vasta) tänään ollessaan (jo) 12 viikkoa ja 4 päivää vanha, ensimmäisen jälkensä! Märälle nurmikolle tallasin 15 askeleen jäljen astuen tosi selkeästi vasemman ja oikean erilleen toisistaan. Vanheni jotain puoli tuntia vaan kun en malttanut :D
Yritin rauhoitella pentua alussa ja sainkin sen lopulta istumaan (ei jaksanut enää kiskoa nameille..) Osoitin alussa olevaa namiläjää ja sanoin "jälki". Poika meni nenä maata viistäen ensimmäiselle namille. Toisen löytäminen oli yhtä tuskaa mutta kyllä sekin sieltä löytyi kun ymmärsi etten myötää ennenkuin menee oikeaan suuntaan. Ekat jäljet olisi toki voinut tehdä ihan pikkupennulle kun nyt sillä on aika rutkasti voimaa ja energiaa ja massaa (10kg) jolla porskuttaa täpöillä eteen ja vaan eteen päin!!! Mutta tosi hienosti pitää nenän kokoajan maassa! Nenäkoira :)
Pikkuhiljaa alkoi hoksaamaan idean "oikee...vasen...oikee...vasen..." ja sitten jälki jo loppuikin :´( Pöh, ens kerralla pitempi, eihän se tuommoinen 15 askeleen pätkä ole jälki eikä mikään!! Ihana Pepe!

Kummitäti (Vertsi) tulee perjantaina lapsosia katsomaan ja viettää täällä pe-ke. Veikkaanpa siis että saamme kaiken muun tohinan ohella muutaman hyvän kuvankin napsastua? :)

Ei kommentteja: