tiistai 3. toukokuuta 2011

Vappureissu

Tampereella vietettiin. Suunnitelmissa oli treenata viestiä, mutta oli kaikenlaista muuta ohjelmaa.

Lähdettiin Tuiskun kanssa torstaina Veeralle kävellen ja siitä yhdessä teivoon ja aika pitkällekkin.. Mitähän meillä meni? 3tuntia. Oli kivaa.

Tuisku pääsi treenaamaan loppulenkistä esineruutua. Tallattiin pikkuinen n. 20x20m ruutu jonne yksi esine aika taakse. Tein "hämäys esineentiputuksia" koska Tuisku näki. Lähetin jostain keskeltä ja juoksi automaattisesti heti johonkin 40m, kunnes tajusi ettei ole enään ruudussa. Lähti siksakkia haistelemaan takaisin. Kun ruutu löytyi, tarkisti sivureunat. Sitten alkoi hyvin nopeasti sahaamaan takareunasta etureunaan ja tasaisessa mutta korkeakasvisessa maastossa piilotettu esine löytyi.
Palautus ok, sitten kehuin ja alkoi tulla kovempaa. Namia ei ollut mutta palkkasin kehulla ja heittämällä esinettä sille. Se riitti :)

Sitten Veera halusi piilottaa esineen vaikeampaan paikkaan. Tiputti sen aivan takareunan rajalla olevaan kuoppaan jossa oli kasvillisuutta. Lähetin taas jostain samasta kohtaa. Tuisku oli hoksannut mitä ollaan tekemässä ja se ampaisi suoraa takareunalle. Alkoi sahaamaan sieltä takaisin eteen, juoksi esineen ohi ja pysähtyi tikkana haistaessaan sen. Iloinen ja nopea palautus, suoraan eteeni istumaan :) Tuisku tykkäs etsiä esineitä vuoden tauon jälkeen. Viime vuonna treenattiin vissiin kerran vai kaks.

Ei kommentteja: