tiistai 25. tammikuuta 2011

Kesäkuntoon ja pentukuume

Ollaan Tuiksun kanssa alettu treenaamaan rantakuntoa varten. Käyty juoksemassa (aika liukasta tuolla lumessa kun Porvoossa sataa joka päivä. Onkohan ollut täällä tänä talvena yhtään päivää ettei olisi satanut lunta??) Mutta lähinnä käyty pitkillä reippailla kävelylenkeillä porvoon joen jäällä ja maarissa. On se ihanaa kun voi laittaa kaiken ajan Tuiskulle!
Tuisku sai viime keväänä kastaa talviturkkinsa jo huhtikuussa. Olisipa tänäkin vuonna jo niin aikaisin sulaa :)

Tuisku saa kesäksi melkein kaljun turkin. Viime kesän helteillä teki pahaa katsoakkin sitö kun se läähätti ja joutui kokoajan keksimään koiralle vilvoketta esim kylmä suihku mistä se ei tykännyt ollenkaan. On kuulemma tulossa kuuma kesä..

Lääkityksestä. Ei ole tullut kohtauksia lääkityksen aloittamisen jälkeen! Tyttö on ottanut kiltisti lääkkeet joka kerta, aamuin illoin, ja on siitä aina saanut palkkion :)
Ylihuomenna soitetaankin lääkärille ja jutellaan jatkosta, että koska mennään taas käymään.

Pentusia! Tahtoisin pennun :) Mietinnässä olisi semmoinen penneli nyt ihan 101% tosissaan! Jo viime kesästä asti olen katsellut netistä pentu-uutisia kasvattajien sivuilta ja tutkinut sukutauluja ja bongaillut koiria livenä... Mutta liika on liikaa: kolme paimenkoiraa 56 neliön kaksiossa.. mutta nyt asiat on muuttunut niin paljon siitä, että voi jo tosissaan alkaa miettimään pennun hankintaa. Töitäkin on luvassa keväälle/kesälle niin rahoituskin onnistuu :) Silti minulla on tarkat kriteerit millaisen koiran haluan ja olen valmis odottamaan sitä oikeaa vaikka vuosia!

2 kommenttia:

sohvi kirjoitti...

Sitä tahtoo ainavaan horista pentusista kun on semmoinen kuume....(:

Minna kirjoitti...

Pentukuume on katala juttu.. :--) Ps. oon miettiny ton satamisen kanssa ihan samaa!