perjantai 17. joulukuuta 2010

i wanna bum bang bang with your body yo

Tuisku treenaa :)

Ei oltaisi kuitenkaan päästy treenaamaan ohjattua kunnolla kun kenttiä ei ole aurattu (olis tossa yks parkkipaikka..) Mutta kakeja ollaan tehty kun ei muutakaan tekemistä iltaisin ole! Varsinkin se-is ollaan hinkattu ja oon saanut sitä enemmän ja enemmän peruuttamaan. Tosin se yleensä kuumenee jos otan monta kertaa peräkkäin peruuttamista. Täytyy käyttää isompaa palkkaa ja ruokkia koira edelleenkin ennen tätä treeniä. Poikaystäväni koitti tossa ottaa Tuiskulla kaukoja samalla kun se antoi sille ruokaa.. "miks tää ei tottele?!! Miks se hyppii?!!.." Juu voi ressukkaa.

Oltiin muuten lauantaina messarissa katselemassa kaikkea kivaa roinaa ja näin siellä niitä ihania Hurtan y-huomiovaljaita! Tuisku saa kyllä semmoisen pinkin joululahjaksi. Tosi soma. Tekisi mieli ostaa myös niitä huomioliivejä itselle sekä koiralle mutta ei nyt raaski maksaa semmoisista kun rahaakaan ei ole paljoa :D Saa nuo vanhat huomioliivit kelvata :)

Me lähdetään ens viikolla koko porukka Tampereelle jouluksi ja uv:ksi. Toivotaan että porukat kestää meidän laumaa niin kauan ;) Äiti sanoi että "ulkoillaan sitten paljon" Joo ollaan pois tieltä! Ja nytkun molemmilla koirilla on karvanlähtöä. Erppa ei ole vielä koskaan oikein kunnolla tiputtanut karvaa mutta nyt sekin sitten aloitti. Samaan aikaan kun Tups. En kyllä lainkaan ymmärrä Tuiskua. Kun kesällä kasvatetaan kunnon pörröturkki ja talvipakkasilla tiputetaan kaikki poies. Takki käyttöön jos on yli 15.
Eetu lähtee maalle luonnonrauhaan (voi sanoa hyvästit sitten sille rauhalle kun Eetu-Matti pääsee irti) toisen sakun kaveriksi. Tammikuun puolella pitäisi olla pojan muuttopäivä :)

Ja huhhuh! En tiedä onko meillä varaa sanoa metelistä, mutta kuikuttaa silti (valitan vaan oman pääni sisällä). Naapuriin on tullut vauva joka itkee KOKOAJAN! Mua yleensä haittaa pienikin meteli, paitsi jos se tulee meidän laumasta :D

Ei kommentteja: